برگزاری کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان کازرون

96/5/9

    کارگروه سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 7 مرداد ، به ریاست " مرادی " معاون فرماندار ، دکتر " علی محمدی " سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، مهندس " محمد احمدی " مسوول واحد بهداشت محیط و  سایر اعضاء در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان کازرون برگزار گردید.

00020170730.jpg

       به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون ، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط و مواد غذایی مرکز بهداشت بیان داشت : در این کارگروه پیرامون مهمترین مشکلات بهداشتی شهرستان بحث و تبادل نظر و تصمیمات سازنده ای در این خصوص اتخاذ گردید.

   " محمد احمدی " افزود : مهمترین مصوبات این کارگروه ، پیگیری و اجرایی نمودن احداث بازارچه آبزیان ، برخورد با کشتار غیر مجاز دام و مرغ زنده ، رسیدگی به وضعیت مساجد ، زیارتگاهها و اماکن مذهبی بخصوص حرم مطهر امامزاده سید حسین – ع  - ، رفع مشکل دفع غیر بهداشتی فاضلاب برخی از مجتمع های مسکونی بود.

   او اضافه نمود: احداث واحد پیش سرد در کشتارگاه دام شهرداری به منظور مقابله با بیماری CCHF ، پایش و رعایت حریم بهداشتی چاههای آب شرب شهر کازرون ، هدایت مشاغل مزاحم بلاخص دامداریهای حاشیه شهر به خارج از محدوده شهری توسط شهرداری کازرون ، تاکید بر اهمیت بهداشت آب و بیماریهای منتقله و رفع نقاط شکستگی شبکه ای آبرسانی و کلر زنی آب شرب توسط اداره های آبفای شهری و روستایی از دیگر مسائل مهم مطرح شده در این کارگروه بود.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-5-9 10:12        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ